2015-ös CS:GO karácsonyi ajándékútmutató

2015-12-25 13:48:01

Nem tudjátok mivel lepjétek meg karácsony alkalmából kocka ismerőseiteket? Nincs is jobb, mint egy szép skin a kedvenc fegyverükre! Tudjátok, mert a béke és szeretet ünnepe...

 

Biztos mindegyikőtöknek vannak minimalista barátai, akik nem adnak sokat a csicsás külcsínre, hanem a letisztult formákat, az egyszerű színeket kedvelik. Azt is tudjuk, hogy a fehér részben a karácsony színe, hiszen s tisztaságot jelképezi, és hát ugye a hó is ilyen színű lenne, ha esne. Nos nekik ajánljuk ezt az egyszerű, de nagyszerű pisztolyfestést, a P250 - Whiteout-ot. Ha ügyesek vagytok, 1,66 dollárért hozzájuthattok a Steam marketen.

P250 - "Whiteout"

dXUGhfjYTVmc

 

A téli sportok szerelmeseinek, vagy azoknak, akik kedvelik az extrémebb mintákat és a téli színeket, ideális lehet a következő festés. Akár egy snowboardon is el tudnánk képzelni, bár azzal kevésbé hatékonyan lehet kiiktatni ellenfeleinket. Viszont egy Tec-9-cel, vagy egy AK-47-tel...

Tec-9 - "Avalanche"

YMnCz4UAR-qyVan ismerősötök, aki imádja a színkavalkádot? Aki szereti stílusosan lelőni az ellenfeleit? Esetleg imádja a pop artot? Bár lehet hogy nektek sok lenne a rengeteg matrica és a szivárványos stílus, ami ezt a P90-est díszíti, de könnyen találhattok olyat, aki kiugrik majd a bőréből ha meglátja a "Death By Kitty"-t.

P90 - "Death By Kitty":

LTVuA5jDSUGH

A haverotok imád utazni? Nincs is jobb, mint körberepülni a világot a leghűségesebb társunkkal: egy AK-47-essel. Persze nem valószínű, hogy felengednek vele a gépre, de történnek még csodák, csak jól kell álcázni a kicsikét pár utazó matricával...

AK-47 - "Jet Set":

lDj1LvCiRGyi

Ha barátod szereti kiereszteni a szörnyet miközben gondosan kiiktatja ellenfelét, ezt a kinézetet neki találták ki. Az is lehet persze, hogy a csápok fanja, és túl sok hentait néz, de erről jobb, ha te nem tudsz.

AWP - "Hyper Beast":

1hMUnrrHRXqa

Csapattársad a megtévesztés mestere? Szereti a humoros dolgokat és olyan rosszak a poénjai, hogy soha senki nem nevet rajta, ő viszont nagyon jól szórakozik? Egyszerűen az ujjával is megsemmisítheti az ellenfelet!

P2000 - "Handgun"

-sXD1G__QQy7

 

Bármikor jöhet egy kis retró. Nem, nem az antik dolgokra gondolunk, úgyhogy ezt a skint ne steampunkos haverodnak szánd, hanem annak, aki mondjuk még mindig szívesen lőne egy játékteremben.

Five-seveN - "Retrobution":

S7eZpGfUTKWE

Most pedig térjünk vissza a 80-as évekhez és élvezzük ki a neon ragyogását. Ha ismerősöd szereti a pinket és nem abban a barbis értelemben, ez lesz a megfelelő választás:

Mac-10 - "Neon Rider":

24Vfj-LORxqn

Az univerzum egy késen. Haverod folyton álmodozik és az eget bámulja? Akkor a következő skin lesz a jó választás!

M9 Bayonet - "Doppler":

61F6NZEkQ72j

A vörös a szeretet színe, így a karácsonyé is. Meg a véré, amikor ellenfeledbe mártod a karambitot, a CS egyik ikonikus fegyverét. Ha barátodnak is ez a kedvenc színe, most biztos örülni fog.

Karambit - "Slaughter":

AlHBOpwhTpGV

Ha ismerősöd lobbanékony természet, és előszeretettel flame-el, ha a dolgok nem úgy alakulnak ingame, ahogy eltervezte, nincs is ennél jobb választás. Persze kísérőszövegként nem árt, ha megírod neki, hogy jobb lenne, ha lehiggadna.

Desert Eagle - "Blaze":

7H-6do-AQgu7

Oldschool fekete-arany és persze fa kombinációja. . A koponya pedig csak rátesz egy lapáttal a szemet gyönyörködtető élményre.

Sawed-Off - "Yorick":

0NC5REVxTMmm

Western hangulat, csillogó, bronzos hatás, szépen kidolgozott részletek. Melyik steampunk fun ismerősötök ne örülne ennek a kombinációnak?

Desert Eagle - "Corinthian":

keFFkCNHQ_i1

 

Azoknak, akiknek a méreg jobban fekszik, a zombi gyilkosoknak és a Fallout fanoknak is egyaránt remek meglepetés lehet a következő kinézet. Sugárzásveszélyre felkészülni!

PP-Bizon - "Fuel Rod":

maxresdefault (1)

 

Reméljük megtaláltátok minden CS:GO játékos ismerősötöknek a megfelelő ajándékot. Ha igen, megvehetitek a jobbnál jobb skineket a Steam store-ban, vagy a https://www.g2a.com/ oldalon. Jó karácsonyi headshotokat kívánunk!

 

 

 

 

 

vissza